اعدام سه زندانی از جمله دو جوان اهل سیستان و بلوچستان در زندان امیرآباد گرگان با اتهام تجاوز به عنف

به گزارش رسانک، سحرگاه روز شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴، حکم اعدام سه زندانی از جمله دو جوان اهل استان سیستان و بلوچستان که پیشتر به اتهام «ربایش و تجاوز به عنف» در استان گلستان بازداشت و به اعدام محکوم شده و روز پنجشنبه ۲۶ تیر ماه به بخش قرنطینه زندان امیرآباد گرگان منتقل شده بودند، به اجرا درآمد.

هویت دو تن از اعدام‌شدگان «علیرضا اشترک» فرزند یعقوب، متأهل و دارای یک فرزند و «محمد اشترک» فرزند محمود، مجرد، هر دو ساکن روستای قره‌تپه از توابع آق‌قلا در استان گلستان و اصالتا اهل زابل در استان سیستان و بلوچستان محرز شده و هویت نفر سوم که ترکمن و اهل استان گلستان بوده تا لحظه تنظیم خبر اطلاعی در دست نیست.

به گفته منابع رسانک، این سه جوان در سال ۱۴۰۱، بدلیل شکایت یک زن بازداشت شده‌اند اما در ادامه سه زن دیگر نیز به جمع شاکیان پرونده پیوسته‌اند و نهایتاً با طرح اتهام «تجاوز به عنف»، حکم اعدام برای آنان صادر و نهایتا در دیوان عالی کشور این حکم عینا تأیید شده است.

منابع رسانک افزوده‌اند: این افراد در طول سه سال گذشته در بند ۳ زندان امیرآباد نگهداری می‌شدند و خانواده‌های این زندانیان روز جمعه ۲۷ تیر ماه توانسته‌اند آخرین ملاقات را با فرزندان خود در زندان امیرآباد گرگان انجام دهند.

لازم به ذکر است که در سال ۲۰۲۴ دستکم ۱۱۱ زندانی بلوچ با اتهامات گوناگون در ۲۳ شهر مختلف ایران اعدام شده‌اند و از بین افراد ۸۳ نفر با اتهامات مرتبط به «مواد مخدر»، ۲۵ نفر با اتهام «قتل» اعدام شده‌اند و اتهام ۳ مورد نیز نامعلوم مانده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*