کشته شدن سه فرمانده ارشد نیروی قدس سپاه پاسداران در حملات هدفمند ارتش اسرائیل

به گزارش رسانک، امروز شنبه ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۴، در ادامه حملات هدفمند ارتش اسرائیل به ساختارهای نظامی جمهوری اسلامی ایران، سه تن از فرماندهان ارشد وابسته به نیروی قدس سپاه پاسداران در نقاط مختلف ایران کشته شدند. این افراد که از چهره‌های کلیدی در هماهنگی و پشتیبانی از گروه‌های مسلح در خاورمیانه و دشمنی با اسرائیل به‌شمار می‌رفتند، طی عملیات اطلاعاتی و نظامی دقیق هدف قرار گرفته و از بین رفتند.

نخست، «سعید ایزدی» فرمانده واحد فلسطین در نیروی قدس و از بنیان‌گذاران طرح عملیاتی جمهوری اسلامی برای نابودی اسرائیل، در یک آپارتمان مخفی در منطقه قم، پس از یک عملیات پیچیده اطلاعاتی توسط ارتش اسرائیل کشته شد. وی مسئول ارتباط مستقیم میان فرماندهان سپاه پاسداران و سازمان حماس بود و نقش مهمی در هماهنگی‌های نظامی، تأمین مالی و طراحی حملات به اسرائیل ایفا می‌کرد. از ایزدی به‌عنوان یکی از معماران حمله هفتم اکتبر و از مطلعین پیش از اجرای آن یاد شده است.

در ادامه، «بهنام شهریاری» فرمانده یگان انتقال تسلیحات نیروی قدس، در حالی که با خودروی شخصی خود در غرب ایران در حرکت بود، هدف قرار گرفت و کشته شد. شهریاری مسئول اصلی انتقال تسلیحات به گروه‌های نیابتی جمهوری اسلامی در منطقه، از جمله حماس، حزب‌الله، حوثی‌ها و دیگر سازمان‌های وابسته بود. علاوه بر آن، وی نقش کلیدی در انتقال صدها میلیون دلار به این گروه‌ها از طریق شبکه‌ای گسترده از شرکت‌های پوششی، صرافی‌ها و قاچاقچیان مالی در ترکیه و لبنان داشت. مرگ او ضربه‌ای شدید به توان لجستیکی و مالی گروه‌های مسلح وابسته به جمهوری اسلامی ایران وارد کرده است.

سومین فرمانده کشته‌شده، «امین‌پور جودکی» فرمانده یگان دوم پهپادی نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که در جریان این عملیات‌ها از میان برداشته شد. وی در طراحی، توسعه و اجرای حملات پهپادی نیروی هوافضای سپاه نقش برجسته‌ای داشت.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*