انتصاب فرمانده جدید برای نیروی هوافضای سپاه در پی کشته شدن حاجی‌زاده در حملات اسرائیل

به گزارش رسانک، امروز شنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۴، در پی کشته شدن سرتیپ «امیرعلی حاجی‌زاده»، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در جریان حملات نظامی ارتش اسرائیل، علی خامنه‌ای با صدور حکمی «مجید موسوی» را به‌عنوان فرمانده جدید این نیرو منصوب کرد.

این تغییر در رأس یکی از مهم‌ترین ساختارهای موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران، در حالی صورت گرفته که سلسله‌ای از فرماندهان ارشد نظامی نیز در همین حملات کشته شده‌اند.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، در حملات اخیر ارتش اسرائیل به مراکز هسته‌ای، فرماندهی و پدافندی جمهوری اسلامی، افراد کلیدی چون «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران، «غلامعلی رشید» فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا، «غلامرضا محرابی» معاون اطلاعات و «مهدی ربانی» معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح نیز کشته شده‌اند.

این حملات که از بامداد ۲۳ خرداد آغاز شد، همچنان ادامه دارد و بخش‌هایی از ساختار فرماندهی نظامی جمهوری اسلامی را به شدت مختل کرده است.

در حالی که خامنه‌ای در پیام رسمی خود وعده داده که «جانشینان و همکاران آنان بی‌درنگ وظائف خود را پی خواهند گرفت»، اما واقعیت میدانی حکایت از شکاف جدی در ساختار امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی دارد. از بین رفتن هم‌زمان چندین فرمانده بلندپایه، ضربه‌ای جدی به انسجام داخلی سپاه و نیروهای مسلح وارد کرده و به‌وضوح نشان می‌دهد که حکومت، حتی در بالاترین سطوح، در برابر عملیات‌های دقیق و حساب‌شده نظامی، فاقد توان دفاعی و پیشگیرانه مؤثر است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*