نصب بنر تبریک عید قربان به مولوی عبدالحمید توسط مردم در زاهدان

به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۱۵ خرداد ماه ۱۴۰۴، یک روز مانده به عید قربان، شماری از شهروندان بلوچ درخیابان کوثر واقع در منطقه بازار مشترک شهر زاهدان با نصب بنری، عید قربان را به مولوی عبدالحمید تبریک گفتند.

بر روی این بنر که به زبان بلوچی نوشته شده، آمده است: «کربان پتی حندگان شیخ، تی عید مبارک بیت بابا جان» (فدای خنده‌های تو ای شیخ، عیدت مبارک باد پدر جان).

گفتنی است که مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه زاهدان برای اولین بار پس از شیوع ویروس کرونا در سال جاری برای انجام مناسک حج به عربستان سفر کرده است. وی در جریان خیزش مردمی علیه جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۱ به‌عنوان یکی از حامیان مردم در سراسر ایران شناخته شده و در کنار آنان ایستاده است. این امر باعث افزایش سطح محبوبیت او در میان مردم شده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*