تصویر نوجوان بلوچ جان‌باخته بر اثر گرمای شدید و سیزده روز معطلی پشت مرز ریمدان

به گزارش رسانک، روز گذشته ۲ خرداد ماه ۱۴۰۴، یک نوجوان بلوچ به‌نام «عارف سالارزهی»، ۱۷ ساله، فرزند احمد و اهل زابل، پس از سیزده روز معطلی در گرمای شدید منطقه مرزی ریمدان، جان خود را از دست داد. این نوجوان در پارکینگ بادپا، محل استراحت رانندگان پشت مرز ریمدان حضور داشت، به‌دلیل شدت گرما و فقدان امکانات اولیه دچار ایست قلبی شد و جان باخت.

بر اساس گزارش‌های دریافتی از منابع رسانک، عارف سالارزهی برای نوبت‌گیری جهت عبور از مرز ریمدان، سیزده روز پیش به این پارکینگ مراجعه کرده بود. وی حوالی ظهر روز گذشته در گرمای بالای پنجاه درجه به خواب رفته بود و زمانی که تا غروب بیدار نشد، دوستانش هنگام تلاش برای بیدار کردن او متوجه شدند که جان خود را از دست داده است.

پارکینگ‌های موجود در محل و محوطه پشت مرز ریمدان فاقد امکانات رفاهی و بهداشتی لازم است و شرایط طاقت‌فرسا، به‌ویژه در گرمای شدید، سلامت شهروندان را به‌شدت تهدید می‌کند ولی با این وجود هیچ اقدام مؤثری از سوی مسئولان برای بهبود شرایط صورت نگرفته است.

پیشتر گزارشاتی از معطلی رانندگان در مرز ریمدان به‌دلیل بی‌کفایتی مسئولان گمرک توسط رسانک منتشر شده است. مرگ این نوجوان بلوچ نیز نمونه‌ای دردناک از پیامدهای مستقیم بی‌توجهی مسئولان جمهوری اسلامی به وضعیت انسانی در این گذرگاه مرزی می‌باشد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*