برق ضعیف و قطعی مداوم در وش‌چات دشتیاری

به گزارش رسانک، دوشنبه ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۴، اهالی روستای وش‌چات از توابع بخش تلنگ شهرستان دشتیاری، سال‌هاست با قطعی‌های مکرر، ضعف ولتاژ و نوسانات شدید برق دست‌وپنجه نرم می‌کنند؛ معضلی که نه‌تنها آسایش روزمره، بلکه جان بیماران را نیز در معرض خطر جدی قرار داده است.

یکی از شهروندان این روستا در پیامی به رسانک عنوان کرده است که: «هر روز حدود دو ساعت و نیم خاموشی داریم. برق هم وقتی وصل است، بسیار ضعیف و پرنوسان است. مادرم سکته کرده و دستگاه اکسیژن‌سازش با این برق روشن نمی‌شود. پنکه کار نمی‌کند، یخچال‌ها خاموش‌اند و مجبوریم آب گرم بخوریم. با این‌همه، قبض‌های برق با رقم‌های بالا برایمان صادر می‌شود، اما هیچ مسئولی جوابگو نیست.»

این شهروند همچنین افزوده است: «بیش از دو سال است که با ضعف برق زندگی می‌کنیم، با این وجود مسئولین پاسخگو نیستند، انگار جان مردم برایشان مهم نیست.»

با شروع فصل گرما و شرایط طاقت‌فرسا در جنوب بلوچستان، نگرانی‌ها از وخامت بیشتر وضعیت افزایش یافته و مردم خواستار اقدام فوری از سوی مسئولان برای رسیدگی به بحران زیرساخت‌های برق در این منطقه‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*