تکمیلی

مجروح شدن یک سوختبر بلوچ در پی آتش‌سوزی گسترده در محل دپوی سوخت در شهرستان خاش

به گزارش رسانک، روز دوشنبه ۴ فروردین ماه ۱۴۰۴، یک محل دپوی سوخت در خیابان مسعود هاشمزهی شهرستان خاش دچار آتش‌سوزی گسترده شد که بدنبال آن یک سوختبر بلوچ دچار سوختگی و جراحت شد.

هویت این شهروند بلوچ، “افشین شهنوازی”، ۲۹ ساله، فرزند خدابخش، متاهل و اهل شهرستان خاش عنوان شده که دچار سی درصد سوختگی شده است.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، علت این حادثه اتصال برق بوده و محل حادثه نیز در مجاورت چندین مغازه فروش سوخت قرار داشته و شعله‌های آتش از فاصله‌ای دور قابل مشاهده بوده و شهروندان بلافاصله با مشاهده دود و حریق، موضوع را به آتش‌نشانی اطلاع داده‌اند.

سوختبری به‌عنوان یکی از معدود راه‌های معیشتی برای بسیاری از شهروندان بلوچ، همواره با خطرات جانی و اقتصادی همراه بوده است. از یک‌سو، نبود فرصت‌های شغلی و فشارهای اقتصادی، مردم را به این کار پرمخاطره سوق داده و از سوی دیگر، نبود زیرساخت‌های ایمن و برخوردهای قهری نیروهای امنیتی، جان بسیاری از سوختبران را در معرض تهدید قرار داده است.

بر اساس گزارش سالانه جمع آوری شده، از ابتدای سال ٢٠٢٣ تا پایان سال، دستکم ٣٢١ نفر از سوختبران در حوادث مختلف، کشته و زخمی شده‌اند که در تیراندازی های مستقیم نیروهای نظامی ٢٨ سوختبر جان خود را از دست داده و ١٧ نفر زخمی شده‌اند. در حوادث جاده‌ای نیز ١٩۴ نفر جان خود را از دست داده و ۵٨ نفر نیز مجروح گشته‌اند. در تیراندازی افراد مسلح ناشناس نیز ٨ نفر جان خود را از دست داده و دو نفر مجروح شده‌اند. در حوادث دیگری مانند سیل، آتش سوزی در محل ذخیره سوخت و یک مورد نامشخص نیز دستکم ١۴ نفر کشته و زخمی شده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*