احراز هویت دو تن از اعضای کشته شده جیش‌العدل در درگیری مسلحانه چابهار

به گزارش رسانک، امروز چهارشنبه ۸ اسفند ماه ۱۴۰۳، هویت دو تن از اعضای کشته شده سازمان مسلح جیش‌العدل در درگیری مسلحانه بیش از دو ساعته با نیروهای نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران که در روز ۷ اسفند ماه در انتهای خیابان تعاون واقع در بلوار توحید شهر چابهار رخ داد، احراز شد.

هویت این دو فرد کشته شده، “محمدنور جدگال”، ۲۶ ساله، فرزند درمحمد و اهل شهرستان دشتیاری و “طالب جوزاک”، حدودا ۲۴ ساله، فرزند غلام‌محمد و اهل روستای سولدان واقع در بخش پیشین از توابع شهرستان راسک عنوان شده است.

مسئولین و مقامات نظامی استانی پیش‌تر در گزارشی مدعی شده بودند که علاوه بر کشته شدن یک فرد مسلح، شش نفر دیگر نیز بازداشت شده‌اند. ادعایی که جیش‌العدل در بیانیه خود آن را رد کرده و تأکید داشته است که تنها دو نفر از اعضای این گروه در این عملیات حضور داشتند و هر دو کشته شده‌اند.

گفتنی است که ده‌ها نیروی نظامی از جمله ارگان‌های سپاه پاسداران، یگان تکاوری و نیروهای لباس شخصی به منزلی در چابهار یورش بردند که دو فرد مسلح در آن حضور داشتند. این حمله با استفاده از پهپاد و انفجار اولیه آغاز و با شلیک خمپاره و آرپی‌جی ادامه یافت و این درگیری بیش از دو ساعت به طول انجامید و در نهایت، هر دو نفر کشته شدند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*