جیش العدل مسئولیت کشته شدن یک نیروی ارشد امنیتی در خاش را بر عهده گرفت

به گزارش رسانک، شامگاه امروز یکشنبه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۳، ستوان دوم “محمدرضا سندی (سندگل)”، یکی از فرماندهان اطلاعات فراجا شهرستان خاش در خیابان فردوسی شهر خاش توسط افراد مسلح هدف تیراندازی قرار گرفته و بر اثر اصابت گلوله کشته شد.

سازمان مسلح جیش العدل با انتشار بیانیه‌ای مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و اعلام کرد: فرزندان قهرمان بلوچستان با بهره‌گیری از اطلاعات دقیق در تلاش بودند یکی از فرماندهان اطلاعات فراجا در شهرستان خاش را به اسارت بگیرند که در اثر عدم تمکین به حکم، این فرمانده اطلاعاتی مورد هدف قرار گرفته و به هلاکت رسید.

گفته می شود که افراد مسلح ابتدا قصد داشتند این نیروی ارشد امنیتی، نظامی را با خود ببرند، اما وی مقاومت کرد که مهاجمان او را در همان محل هدف گلوله قرار داده و به قتل رساندند. اعضای مهاجم جیش العدل پس از این اقدام محل را ترک کرده‌اند.

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*