
به گزارش رسانک، روز سهشنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۳، دیوان عالی حکومت طالبان در افغانستان از اجرای حکم شلاق دستکم ۲۷ نفر ازجمله ١١ شهروند بلوچ و همچنین چند زن در دور روز اخیر خبر داد.
بر اساس اعلام دیوان عالی رژیم طالبان، ۱۱ نفر از این افراد از شهروندان بلوچ در استان نیمروز بودهاند. همچنین چهار نفر از ۲۷ نفر، شهروندان زن بودند که تعداد ضربات شلاق برای این افراد بین ۲۰ تا ۳۹ ضربه بوده است. این نهاد تأکید کرده که بسیاری از متهمان علاوه بر مجازات بدنی، به حبسهایی از شش ماه تا شش سال محکوم شدهاند.
گفتنی است که شهروندان بلوچ در افغانستان طی ماهای اخیر تحت شدیدترین سرکوبها قرار گرفتهاند و در هفته گذشته نیز چهار جوان بلوچ در تیراندازی مستقیم نیروهای طالبان در دشت مارگو واقع در ولایت نیمروز بلوچستان جان خود را از دست دادند.
لازم به ذکر است که از زمان روی کار آمدن رژیم طالبان در افغانستان، ملت بلوچ در قسمت شمالی بلوچستان تحت حاکمیت این کشور، با فشارهای فراوانی روبرو بوده و مورد آزارهای اجتماعی و سرکوبهای سیستماتیک قرار گرفتهاند.
Be the first to comment