بی‌تفاوتی نیروهای نظامی به شکایت خانواده “شریف گرگیج”، نسبت به دستگیری عاملان این قتل در شهرستان دشتیاری

به گزارش رسانک، امروز شنبه ۲۲ دی ماه ۱۴۰۳، گزارش‌های دریافتی نشان می‌دهد که با وجود شکایت نزدیکان “شریف گرگیج” که در ۱۲ دی ماه در روستای گرگیج بازار واقع در دوراهی پلان شهرستان چابهار، در پی اختلاف خانوادگی بر سر یک قطعه زمین مورد تیراندازی قرار گرفت و جان خود را از دست داد، نیروهای نظامی در شهر نگور، مرکز شهرستان دشتیاری، تاکنون هیچ اقدامی برای بازداشت قاتلان یا پیگیری این حادثه انجام نداده‌اند.

این در حالی است که خانواده مقتول بر علیه عامل این تیراندازی در دادگستری شکایت کرده و شواهد و قراین نیز به مرجع قضایی تحویل داده شده‌اند.

“شریف گرگیج”، حدوداً ۳۸ ساله، فرزند جمعه (جما)، متأهل و دارای فرزند، اهل روستای گرگیج بازار واقع در بخش پلان از توابع شهرستان چابهار در روز حادثه در پی اختلاف و درگیری بستگانش بر سر یک قطعه زمین به محل مناقشه و درگیری رفته بود ولی پس از آنکه یک فرد مسلح از طرفین درگیر با استفاده از سلاح گرم شروع به تیراندازی کرده، او مورد هدف گلوله قرار گرفته و جان خود را از دست داد.

بر اساس گزارش‌های جمع‌آوری شده در سال ٢٠٢٣، دستکم ١٩٢ شهروند بلوچ مورد حمله مسلحانه افراد ناشناس قرار گرفته‌اند که در بین آن‌ها ١۵٠ نفر کشته و ۴٢ نفر زخمی شده‌اند. در بین این افراد دستکم پنج کودک و چهار زن نیز وجود دارند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*