پایان درگیری مسلحانه در منزل‌آب زاهدان؛ رسانه‌های حکومتی از کشته شدن ۶ نفر خبر دادند

به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۵، درگیری مسلحانه در محدوده شهرک شاهمرادآباد در منطقه منزل‌آب زاهدان پس از حدود چهار ساعت درگیری به پایان رسید. این درگیری از حدود ساعت ۶ صبح آغاز شده بود و در جریان آن ده‌ها نفر از نیروهای امنیتی و نظامی با خودروهای شخصی، خودروهای دارای پلاک شخصی و همچنین خودروهای نظامی در اطراف محل درگیری مستقر شده بودند.

در جریان این درگیری، نیروهای امنیتی و نظامی در اطراف یک منزل مسکونی و بر روی سقف ساختمان‌های اطراف مستقر شده و صدای تیراندازی و شلیک سلاح‌های سنگین و آرپی‌جی در منطقه شنیده شده بود. تصاویر دریافتی نیز استقرار نیروهای نظامی بر روی یکی از سقف‌ها و برخاستن دود ناشی از شلیک سلاح سنگین از محدوده یک منزل مسکونی را نشان می‌داد.

رسانه‌های حکومتی به نقل از قرارگاه قدس نیروی زمینی اعلام کرده‌اند که «شش نفر از اعضای گروهک تروریستی تکفیری به هلاکت رسیدند و تعدادی هم بسته‌های انفجاری از آنها کشف و ضبط شد.» این ادعا از سوی رسانه‌های حکومتی و منابع رسمی جمهوری اسلامی ایران مطرح شده و رسانک به‌طور مستقل نمی‌تواند شمار کشته‌شدگان یا جزئیات اعلام‌شده درباره هویت افراد درگیر را تأیید کند.

تا لحظه تنظیم این خبر، اطلاعات مستقلی درباره هویت افراد کشته یا زخمی‌شده و جزئیات دقیق درگیری بدست نیامده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


بیست − 17 =