جزئیات تازه از تیراندازی مرگبار سیب‌وسوران؛ هویت کودک جان‌باخته احراز شد و خانواده قربانیان، نیروهای اداره اطلاعات را عامل تیراندازی می‌دانند + ویدئو

به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۲ مهرماه ۱۴۰۵، جزئیات تازه‌ای از تیراندازی شامگاه ۲۲ شهریورماه ۱۴۰۵ در منطقه کهن‌میر و حوالی روستای رحمت‌آباد سوران از توابع شهرستان سیب‌وسوران به دست رسانک رسیده که بر اساس آن، خانواده فیض‌محمد شهدادزهی معتقدند ضاربان این خانواده، از نیروهای اداره اطلاعات شهرستان مهرستان بوده‌اند. در این حادثه، «فیض‌محمد شهدادزهی»، ۵۳ ساله و نوه ۱۳ ساله‌اش که هویت وی «کلثوم شهدادزهی» توسط رسانک احراز شده، جان خود را از دست داده و «صمد شهدادزهی»، فرزند فیض‌محمد، نیز با اصابت گلوله به ناحیه گردن به‌شدت مجروح شده است.

به گفته منابع رسانک، افراد مسلح پیش از رسیدن خودروی حامل فیض‌محمد و خانواده‌اش که اهل روستای «سیاه‌گر» در اطراف دامنه کوه بیرک هستند، از روبه‌رو به سمت خودروی پژو ۴۰۵ وی که شش نفر سرنشین از جمله کودک و زن داشته، تیراندازی کرده و پس از عبور خودرو نیز از پشت نیز به سمت آن شلیک کرده‌اند. شاهدان می‌گویند مهاجمان در جریان این تیراندازی به زبان فارسی صحبت می‌کرده‌اند و حدود ۱۰۰ گلوله، به سمت خودرو شلیک شده است.

بر اساس اطلاعات جدید رسیده به رسانک، پس از این حادثه، یکی از نزدیکان فیض‌محمد که به گفته خانواده به دلیل یک پرونده تحت تعقیب بوده، از سوی نیروهای اداره اطلاعات مورد تماس قرار گرفته است. در این تماس که شماره آن پیشتر با نام اداره اطلاعات در تلفن همراه او، ثبت شده از وی پرسیده شده که «هنوز زنده‌ای؟» این فرد نیز در پاسخ گفته است «چرا باید بمیرم؟» و سپس تماس را قطع کرده است. خانواده فیض‌محمد این تماس را از جمله شواهدی می‌دانند که احتمال دخالت نیروهای اداره اطلاعات در این تیراندازی را تقویت می‌کند و گمان می‌رود که نیروهای امنیتی قصد ترور این فرد تحت تعقیب را داشته‌اند و به ظن اینکه او در خودرو حضور دارد، به سمت آن تیراندازی کرده‌اند.

خانواده فیض‌محمد پیش‌تر نیز نسبت به بی‌توجهی نهادهای مسئول امنیتی و قضایی به این حادثه اعتراض کرده بودند. به گفته نزدیکان خانواده، پس از تیراندازی نیز مسئولان برای بررسی محل حادثه، جمع‌آوری پوکه‌ها و مستندسازی صحنه حضور مؤثری نداشته‌اند و اجساد قربانیان حدود سه ساعت در محل باقی مانده و در نهایت اعضای خانواده آنها را منتقل کرده‌اند. خانواده همچنین می‌گویند برای پیگیری پرونده و اطلاع از روند تحقیقات، پاسخ شفافی از مسئولان دریافت نکرده‌اند.

خانواده فیض‌محمد از شورای تأمین، مسئولان امنیتی و قضایی شهرستان‌های مهرستان، سیب‌وسوران و دیگر نهادهای مسئول می‌خواهند این پرونده را به‌صورت جدی و شفاف بررسی کرده و عاملان تیراندازی را شناسایی و معرفی کنند. آنان تأکید دارند که اگر تیراندازی توسط نیروهای امنیتی انجام شده است، مسئولان باید آن را به‌صورت رسمی اعلام کنند و در صورت رد این ادعا نیز باید درباره هویت عاملان و روند رسیدگی به پرونده توضیح روشن ارائه شود.

رسانک پیش‌تر گزارش داده بود که شامگاه ۲۲ شهریورماه، فیض‌محمد شهدادزهی به همراه فرزندش صمد و نوه ۱۳ ساله‌اش در رحمت‌آباد سوران هدف تیراندازی افراد مسلح قرار گرفتند. در این تیراندازی فیض‌محمد و کلثوم جان خود را از دست داده و صمد شهدادزهی از ناحیه گردن زخمی شد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


17 − 11 =