کشته شدن یک شهروند بلوچ در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس در مشهد

به گزارش رسانک، روز یکشنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۵، در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس به سمت یک شهروند بلوچ در شهر مشهد، وی بر اثر اصابت گلوله و شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

هویت این شهروند بلوچ، «بنیامین نارویی»، ساکن منطقه گاراج واقع در شهر زاهدان، توسط رسانک احراز شده است.

به گفته منابع رسانک، بنیامین در جریان این تیراندازی هدف گلوله قرار گرفت و بدلیل شدت جراحات وارده، جان خود را از دست داد. همچنین افراد مسلح پس از تیراندازی از محل گریخته‌اند و تاکنون اطلاعاتی درباره انگیزه این حمله در دست نیست.

لازم به ذکر است که در سال ۲۰۲۵، در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس، دستکم ۴۰۷ شهروند بلوچ کشته یا مجروح شده‌اند. از این تعداد، ۲۶۶ نفر جان خود را از دست داده و ۱۴۱ نفر نیز مجروح شده‌اند. در میان افراد کشته‌شده، دستکم ۸ زن و ۱۶ کودک شناسایی شده‌ و در میان مجروحان، ۶ زن و ۱۵ کودک ثبت شده‌اند. مجموع کشته‌ها و مجروحان از ۴۶۹ نفر در سال ۲۰۲۴ به ۴۰۷ نفر در سال ۲۰۲۵ کاهش یافته که بیانگر کاهش حدود ۱۳ درصدی است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*