وخامت حال بی‌بی نور ریگی‌کوته؛ انتقال این شهروند بلوچ به بیمارستان امام علی زاهدان

به گزارش رسانک، امروز چهارشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۵، «بی‌بی نور ریگی‌ کوته»، شهروند بلوچ اهل منطقه سرسیاه از توابع شهرستان تفتان که پیشتر توسط نیروهای نظامی و مسئول حراست شرکت پارس‌تامین در این منطقه مورد ضرب‌وجرح قرار گرفته بود، در پی وخامت وضعیت جسمانی در بیمارستان امام علی زاهدان بستری شده است.

به گفته منابع رسانک، وی که برای پیگیری روند درمان دختر ۱۳ ساله خود به زاهدان مراجعه کرده بود، در یکی از خیابان‌های این شهر دچار بیهوشی شده و پس از انتقال به بیمارستان، به دلیل افت شدید سطح هوشیاری تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفته است. منابع مطلع عنوان کرده‌اند که وضعیت عمومی وی وخیم بوده و پزشکان احتمال بروز عوارض جدی از جمله سکته و اختلال در عملکرد بخش‌های مختلف بدن را در دست بررسی دارند.

بر اساس گفته‌های نزدیکان این شهروند، فشارهای روحی و روانی ناشی از حوادث و اتفاقات اخیر در منطقه سرسیاه، نقش مهمی در وخامت وضعیت جسمانی وی داشته و او همچنان تحت مراقبت‌های پزشکی قرار دارد.

گفتنی است که شامگاه ۲۶ خردادماه ۱۴۰۵، بی‌بی نور ریگی‌کوته در محل زندگی خود نسبت به فعالیت‌های شرکت پارس تأمین و پیامدهای آن بر محیط زیست منطقه اعتراض کرده بود. وی با اشاره به خشک شدن چشمه‌های آب، نابودی درختان، آسیب به کشاورزی و دامداری و بی‌توجهی مسئولان، مقابل خودروهای این شرکت دست به اعتراض زده بود که در جریان آن، نیروهای نظامی و مسئول حراست شرکت پارس تأمین، فردی با فامیلی «موحد»، وی را مورد ضرب و جرح قرار دادند. در پی این برخورد، بی‌بی نور به شدت مجروح و حال وی وخیم شد؛ رخدادی که واکنش‌ها و اعتراضات گسترده‌ای را در میان مردم منطقه به دنبال داشت.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*