شنیده شدن صدای انفجار در سیریک همزمان با اعلام آغاز حملاتی توسط آمریکا علیه ایران

به گزارش رسانک، شامگاه سه‌شنبه ۱۹ خردادماه ۱۴۰۵، منابع محلی و ساکنان بندر سیریک و روستاهای اطراف از شنیده شدن چندین صدای انفجار در محدوده این شهرستان خبر دادند‌که تا لحظه تنظیم این گزارش، جزئیات دقیقی درباره محل دقیق انفجارها، میزان خسارات احتمالی و اهداف مورد اصابت منتشر نشده است.

بر اساس این گزارش‌ها، صدای دستکم شش انفجار در مناطق مختلف بندر سیریک و اطراف آن شنیده شده و موجب نگرانی شهروندان شده است. همزمان با این رویداد، گزارش‌هایی از افزایش فعالیت‌های نظامی و امنیتی در برخی مناطق جنوب ایران نیز منتشر شده است.

این انفجارها در حالی رخ داده که فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده است که نیروهای این فرماندهی به دستور رئیس‌جمهور آمریکا و در واکنش به آنچه «سرنگونی یک بالگرد آپاچی ارتش ایالات متحده» عنوان شده، عملیات نظامی علیه اهدافی در ایران را آغاز کرده‌اند. سنتکام در این بیانیه مدعی شده که این حملات از ساعت پنج بعدازظهر به وقت شرق آمریکا آغاز شده و «پاسخی متناسب به تجاوز ناموجه ایران» بوده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*