نیروهای نظامی با پوشیدن لباس بلوچی در مساجد اهل سنت حاشیه شهر چابهار مستقر شده‌اند

به گزارش رسانک، امروز ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۴، گزارش‌های دریافتی متعدد حاکی از آن است که شماری از نیروهای ارشد و بلندرتبه نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران در شهرستان چابهار با پوشیدن لباس بلوچی در مساجد اهل سنت در حاشیه این شهر مستقر شده‌اند. این استقرار به‌ویژه در برخی روستاهای اطراف چابهار از جمله مرادآباد، کُمب و چند روستای دیگر مشاهده شده است.

بر اساس این گزارش‌ها، نیروهای نظامی این مساجد را به‌عنوان محل استراحت و استقرار موقت انتخاب کرده‌اند. همزمان منابع می‌گویند که موجی از نگرانی و آشفتگی در میان نیروهای نظامی مستقر در شهرستان‌های چابهار و کنارک به وجود آمده و نشانه‌هایی از کاهش روحیه و بی‌نظمی در میان آنان مشاهده می‌شود.

منابع رسانک همچنین تأکید کرده‌اند که در پی افزایش تنش‌ها و نگرانی‌های امنیتی، شماری از نیروهای نظامی محل خدمت خود را ترک کرده‌اند. علاوه بر این، تعدادی از شهروندان غیربومی که از سایر استان‌های ایران برای کار یا فعالیت‌های اقتصادی در چابهار حضور داشتند نیز در روزهای اخیر این شهر را ترک کرده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*