
به گزارش رسانک، امروز چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴، یک شهروند بلوچ که روز گذشته ۲۸ بهمنماه توسط یک فرد مسلح به سلاح سرد (چاقو) در جالق مجروح و به بیمارستان رازی سراوان منتقل شده بود، در پی شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.
هویت این شهروند بلوچ، «عامر رئیسی»، ۲۸ ساله، فرزند محمد، متاهل و دارای دو فرزند و اهل شهر جالق، مرکز شهرستان گلشن عنوان شده است.
بر اساس این گزارش، عامر بر اثر چهار ضربه چاقو توسط یک فرد، مجروح و توسط نزدیکانش به بیمارستان رازی سراوان منتقل شده بود که وی بر اثر شدت جراحات حدود بیستوچهار ساعت پس از حمله در بیمارستان جان خود را از دست داده است.
تا لحظه تنظیم خبر از هویت و انگیزه این فرد مسلح اطلاعی در دسترس نیست.
لازم به ذکر است که در سال ۲۰۲۵، در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس، دستکم ۴۰۷ شهروند بلوچ کشته یا مجروح شدهاند. از این تعداد، ۲۶۶ نفر جان خود را از دست داده و ۱۴۱ نفر نیز مجروح شدهاند. در میان افراد کشتهشده، دستکم ۸ زن و ۱۶ کودک شناسایی شده و در میان مجروحان، ۶ زن و ۱۵ کودک ثبت شدهاند. مجموع کشتهها و مجروحان از ۴۶۹ نفر در سال ۲۰۲۴ به ۴۰۷ نفر در سال ۲۰۲۵ کاهش یافته که بیانگر کاهش حدود ۱۳ درصدی است.
Be the first to comment