
به گزارش رسانک، امروز چهارشنبه ۲۹ بهمنماه ۱۴۰۴، برخورد خودروهای سواری پراید و سایپا وانت در حدفاصل روستای جکیگور از توابع شهرستان راسک در محور مواصلاتی این شهر به چابهار منجر به جانباختن شش نفر از جمله دو سوختبر شد؛ حادثهای که به گفته منابع، پس از تصادف با شعلهور شدن هر دو خودرو همراه بوده و به دلیل نبود پایگاه آتشنشانی فعال در منطقه، امکان نزدیک شدن و امدادرسانی به سرنشینان فراهم نشده و تمامی آنان در میان آتش جان خود را از دست دادهاند.
هویت چهار نفر از سرنشینان خودروی پراید، «خلیل سلامی»، «اسلم بلوچزهی مقدم»، «کریمبخش سعیدی» و «ابراهیم آذربین»، همگی اهل شهرستان سرباز توسط رسانک محرز شده که پس از چهل روز از جماعت تبلیغی در حال بازگشت بودهاند.
از هویت دو سوختبر جانباخته تا لحظه تنظیم خبر اطلاعی در دست نیست.
به گفته منابع رسانک، چهار نفر از سرنشینان خودروی پراید و دو سرنشین خودروی سایپا وانت که از سوختبران بودهاند، در این سانحه کشته شدهاند. منابع رسانک اعلام کردهاند که شدت برخورد و گسترش سریع آتش، همراه با نبود تجهیزات و نیروهای امدادی در نزدیکی محل حادثه، باعث شده تا شهروندان حاضر در صحنه نیز نتوانند برای نجات سرنشینان اقدامی انجام دهند.
لازم به ذکر است که در طول سال ۲۰۲۵ در مجموع دستکم ۱۷۳ سوختبر کشته و ۱۳۲ نفر مجروح شدهاند. در نتیجه حوادث جادهای، ۱۳۱ نفر جان باخته و ۸۰ نفر مجروح شدهاند. در اقدامات نظامیان از جمله تیراندازی، انفجار مین، تعقیبوگریز و ضربوجرح توسط آنها ۳۷ نفر کشته و ۴۴ نفر مجروح شدهاند. دو نفر در پی فعالیت سوختبری دچار غرقشدگی شدهاند. افزون بر این، آتشسوزی به کشتهشدن ۱ نفر و مجروحشدن ۷ نفر انجامیده و در تیراندازی افراد مسلح ناشناس ۲ نفر کشته و ۱ نفر مجروح شدهاند. همچنین، در این سال دستکم ۲۱۱ سوختبر بازداشت شدهاند.
Be the first to comment