
به گزارش رسانک، امروز شنبه ۱۸ بهمنماه ۱۴۰۴، یک شهروند بلوچ که در روز ۸ بهمنماه توسط نیروهای امنیتی در شهرستان چابهار بازداشت شده با گذشت ۱۰ روز همچنان هیچ اطلاعی از وضعیت و محل نگهداری او در دست نیست.
هویت این شهروند بلوچ، «عمر مهاجر» ۲۶ ساله، فرزند صدیق و اهل روستای لاتیدان واقع در بخش پیرسهراب از توابع شهرستان چابهار عنوان شده است.
به گفته منابع، عمر جهت شرکت در آزمون راهنمایی و رانندگی به شهر چابهار مراجعه کرده و پس از خروج از جلسه امتحان، توسط نیروهای امنیتی لباسشخصی بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شده است.
منابع افزودهاند: فردی عادی بوده و با خودروی وانت در روستای محل سکونتش کار میکرده و همزمان امام جماعت مسجد روستای خود نیز بوده است. خانواده او تاکنون از علت بازداشت و وضعیت فعلیاش بیاطلاع هستند و هیچیک از نهادهای امنیتی و قضایی نیز پاسخ روشنی به پیگیریهای خانواده ارائه ندادهاند.
بر اساس دادههای گردآوریشده در مجموع دستکم ۹۷۸ نفر در طول سال ۲۰۲۵ در بلوچستان بازداشت شدهاند. از میان این افراد، ۳۹۴ نفر فاقد مدارک هویتی یا شناسنامه بودهاند. در این میان، ۱۹ مورد بازداشت گروهی ثبت شده که در آنها بیش از یک نفر بهطور همزمان بازداشت شده و در ۱۲ مورد شمار بازداشتشدگان در یک اقدام واحد بیش از پنج نفر بوده است.
Be the first to comment