احضار و بازجویی داماد امام جمعه اهل‌سنت زاهدان در دادگاه ویژه روحانیت در مشهد

به گزارش رسانک، امروز شنبه ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۴، مولوی اسماعیل ملازهی مسئول اداری مجموعه مسجد مکی و داماد مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام‌جمعه زاهدان به دادگاه ویژه روحانیت در مشهد احضار و برای چندین ساعت مورد بازجویی قرار گرفته است.

به گفته منابع رسانک، حافظ اسماعیل چند روز پیش از طریق تماس تلفنی از سوی نهادهای امنیتی به دادگاه ویژه روحانیت در مشهد احضار شده و امروز وی به این دادگاه مراجعه نموده و مورد بازجویی قرار گرفته است.

از اتهامات مطرح‌شده علیه او و موضوع سوالات مقامات قضایی و امنیتی در مشهد تا لحظه تنظیم خبر اطلاع دقیق در دست نیست.

گفتنی است که احضار تلفنی افراد از سوی نهادهای امنیتی یا قضایی، ناقض ماده ۱۶۸ و مواد ۱۷۰ و ۱۷۱ قانون آیین دادرسی کیفری است که تصریح می‌کند احضار باید صرفاً از طریق احضاریه کتبی و رسمی انجام شود و تماس تلفنی وجاهت قانونی ندارد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*