ویدئوهای دیگری از اعتراضات شهروندان بلوچ در زاهدان با سر دادن شعارهای اعتراضی

به گزارش رسانک، امروز جمعه ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۴، هم‌زمان با ادامه اعتراضات سراسری در نقاط مختلف ایران، شهروندان بلوچ در شهر زاهدان پس از پایان نماز جمعه و خروج از مصلی با حضور در خیابان‌ها تجمع اعتراضی برگزار کردند. این تجمع در ادامه موج نارضایتی‌های اخیر شکل گرفت و نشان‌دهنده تداوم اعتراض مردم نسبت به وضعیت سیاسی و اقتصادی حاکم است.

معترضان در خیابان‌های شهر زاهدان با سر دادن شعارهای «خامنه‌ای حیا کن، مملکتو رها کن»، «مرگ بر سپاهی»، «مرگ بر بسیجی» و «مرگ بر خامنه‌ای» اعتراض خود را به نیروهای حکومتی و ساختار قدرت ابراز کردند. گزارش‌ها حاکی است این اعتراضات در همراهی با دیگر شهرهای کشور همچنان در سطح شهر زاهدان ادامه دارد.

منابع افزوده‌اند: فضای شهر زاهدان با استقرار نیروهای امنیتی و نظامی و گشت‌زنی مکرر نیروهای لباس‌شخصی در خیابان‌ها همراه است و در برخی خیابان‌ها برخی از مردم تفتیش بدنی شده‌اند. در برخی خیابان‌ها نیروهای لباس‌شخصی اقدام به بازداشت شهروندان بلوچ کرده‌اند.

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*