جبهه مبارزین مردمی حمله به نیروهای سپاه در لار زاهدان را بر عهده گرفت

به گزارش رسانک، روز چهارشنبه ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۴، «جبهه مبارزین مردمی» مسئولیت حمله به خودروهای نیروهای سپاه در منطقه لار زاهدان که منجر به کشته شدن چهار نظامی و مجروح شدن سه نفر دیگر انجامید را بر عهده گرفت.

سخنگوی این سازمان، در ویدئویی که منتشر شده اعلام کرد که در راستای پاسخگو کردن نیروهایی که در سرکوب مردم بلوچستان نقش داشته‌اند یک یگان از نیروهای گردان امام حسین وابسته به تیپ علی اکبر سپاه سلمان را در حاشیه شهر زاهدان مورد هدف قرار داده است. وی افزود که در این عملیات به خودروی حامل فرمانده این نیروها حمله کرده شده که در پی آن چهار نفر کشته و دستکم چهار نفر مجروح شده‌اند.

پیشتر هویت کشته‌شدگان از سوی رسانه‌های حکومتی، «سجاد مرعشی»، «محمد بزی»، «علیرضا نصیرآبادی سرحدی» و «علیرضا پیری» همگی اهل زابل عنوان شده بود و از هویت دو تن از مجروحین اطلاعی در دست نیست.

گفتنی است که حوالی ساعت ۱:۳۰ بعد از ظهر نیروهای سپاه منطقه لار که با چهار خودرو در حال حرکت بسوی پایگاه سپاه در لار بودند که یکی از خودروها که حامل فرمانده سپاه بوده توسط افراد مسلح مورد هدف قرار گرفته است.

رسانه‌های حکومتی وابسته به نهادهای امنیتی در ساعات ابتدایی فقط کشته شدن سه نفر از نیروهای نظامی را تأیید کرده‌ بودند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*