آسفالت‌زدن بخشی از قبرستان قدیمی چابهار و مجبورکردن شهروندان به استفاده از قبرستان جدید

به گزارش رسانک، روز گذشته ۲۹ آبان‌ ماه ۱۴۰۴، شهرداری چابهار بخش باقیمانده زمین قبرستان قدیمی این شهر در بلوار ریگی و خیابان رسالت را در حالی آسفالت کرده که به گفته شهروندان، هنوز ظرفیت دفن میان صد تا صد و پنجاه نفر در این محل باقی مانده بود و این مکان می‌توانست برای کاهش هزینه‌های مردم مورد استفاده قرار گیرد.

به گفته منابع رسانک، با این حال، شهرداری با انجام این پروژه، عملاً شهروندان را ناچار به استفاده از قبرستان جدید روبروی پایانه مسافربری کرده است؛ جایی که تنها با پرداخت عوارض شهری محل دفن تحویل داده می‌شود و همین امر در کنار هزینه حمل‌ونقل تا آن محل، بار مالی قابل توجهی را بر خانواده‌های داغدار تحمیل کرده است.

شهروندان می‌گویند اقدام شهرداری در نادیده گرفتن ظرفیت آماده قبرستان قدیمی و هدایت مردم به قبرستان جدید موجب شده آنان پس از فوت عزیزانشان با هزینه‌های اضافی روبه‌رو شوند. این شرایط در حالی ادامه دارد که استفاده نکردن از زیرساخت موجود، نشانه‌ای از بی‌توجهی مسئولان به وضعیت اقتصادی مردم و فشارهای ناشی از تصمیم‌های شهری عنوان می‌شود.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*