به گزارش رسانک، صبح امروز دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴، صفهای طولانی در جایگاه سوخت ترمینال چابهار موجب نارضایتی گسترده رانندگان و شهروندان شده است. از ساعات اولیه صبح، دهها خودرو در گرمای هوا و بدون هیچگونه ساماندهی مشخص، ساعتها در صف انتظار ماندهاند.
به گفته منابع رسانک، از ساعت شش صبح در صف ایستادهایم اما تا نیمروز هنوز موفق به سوختگیری نشدهایم. از نبود مدیریت مناسب و کمبود سوخت خسته شدهایم، هر روز باید ساعتها وقت خود را در صف از دست بدهیم و کسی پاسخگو نیست.
تداوم این وضعیت در حالی است که استان بلوچستان با گرمای شدید، فاصله زیاد میان شهرها و نبود حملونقل عمومی مناسب، بیش از هر منطقهای به دسترسی آسان و منظم به سوخت نیاز دارد. اما بیبرنامگی و کمبود سوخت، زندگی روزمره و کار مردم را مختل کرده و نارضایتی عمومی را افزایش داده است.
Be the first to comment