پنهان‌کاری به‌جای تعمیر در بیمارستان خمینی شهر خاش؛ مدت‌هاست سرامیک‌ها کنده شده‌اند

به گزارش رسانک، امروز شنبه ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۴، در بخش اورژانس بیمارستان خمینی شهر خاش بخشی از سرامیک‌های کف سالن کنده شده و مسئولان به جای انجام تعمیرات ضروری، با پهن کردن کفپوش پلاستیکی روی قسمت خراب‌شده و قرار دادن تخت بیماران بر روی آن، سعی در پنهان‌سازی وضعیت نامناسب این بخش داشته‌اند.

یکی از منابع به رسانک با ارسال این عکس‌ها گفته است: «مدت‌هاست که برخی نقاط از کف اورژانس در وضعیت نامناسبی قرار دارد، اما به جای تعمیر یا بازسازی، سطح تخریب‌شده را با کفپوش پوشاندند تا کسی متوجه خرابی نشود. همین کار باعث شد هنگام انتقال بیمار، تخت در آن قسمت فرو برود و بیمار از روی آن بیفتد.»

مشاهدات تصویری نشان می‌دهد بخشی از کف اورژانس دارای شکستگی است و تنها با لایه‌ای از کفپوش پوشانده شده، وضعیتی که خطر جدی برای بیماران و کادر درمان ایجاد کرده است. با وجود این وضعیت، تاکنون هیچ اقدام موثری از سوی مدیریت بیمارستان و مسئولان مربوطه برای رفع مشکل انجام نشده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*