
به گزارش رسانک، امروز دوشنبه ۲ تیرماه ۱۴۰۴، دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا، در واکنش به حمله موشکی جمهوری اسلامی ایران به پایگاه آمریکایی «العدید» در قطر، این اقدام را «پاسخی ضعیف» توصیف کرد و از خنثیسازی مؤثر آن توسط نیروهای آمریکایی خبر داد. ترامپ همچنین با اشاره به اینکه هیچ تلفاتی در پی این حمله رخ نداده، گفت که ایران پیش از حمله، هشدار داده بود و همین مسئله مانع از وارد آمدن خسارات انسانی شده است.
در پیام ترامپ که در پلتفرم «تروث سوشال» منتشر شده، آمده است: «از ۱۴ موشک شلیکشده، ۱۳ فروند رهگیری و منهدم شدند و یکی نیز بهدلیل حرکت بهسمت منطقهای غیرتهدیدآمیز، رها شد. هیچ آمریکایی آسیب ندید و تقریباً هیچ خسارتی وارد نشد. مهمتر از همه، آنها (ایران) خشم خود را تخلیه کردهاند و امیدوارم دیگر خبری از نفرت نباشد.»
رئیسجمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود با تشکر از اطلاعرسانی قبلی ایران گفت: «شاید ایران اکنون بتواند مسیر صلح و آرامش را در پیش بگیرد. من با اشتیاق از اسرائیل نیز میخواهم همین کار را بکند.»
این اظهارات در حالی مطرح شده که خبرگزاری رویترز نیز در گزارشی از هشدار قبلی ایران به ایالات متحده و قطر پیش از حمله موشکی خبر داده بود.
Be the first to comment