اجرای حکم اعدام یک زندانی بلوچ در زندان ایرانشهر

به گزارش رسانک، سحرگاه امروز دوشنبه ‌۱۹ خرداد‌ ماه ۱۴۰۴، حکم اعدام دستکم یک زندانی بلوچ که از بابت اتهام «قتل» پیشتر در دادگاه به اعدام محکوم شده‌‌‌ بود، در زندان ایرانشهر توسط مسئولان این زندان به اجرا در آمد.

هویت این زندانی بلوچ “عبدالصمد براهویی” ۲۵ ساله، فرزند ملک‌محمد، ساکن شهرستان ایرانشهر عنوان شده است.

بر اساس این گزارش، عبدالصمد در اوایل سال ۱۴۰۱، به اتهام قتل بازداشت و محکوم به اعدام(قصاص) شده و روز گذشته به سلول انفرادی زندان ایرانشهر منتقل شده است. او آخرین ملاقات و دیدار با خانواده را انجام داده و سحرگاه امروز حکم اعدام وی به اجرا در آمد.

لازم به ذکر است که در سال ۲۰۲۴ دستکم ۱۱۱ زندانی بلوچ با اتهامات گوناگون در ۲۳ شهر مختلف ایران اعدام شده‌اند و از بین افراد ۸۳ نفر با اتهامات مرتبط به «مواد مخدر»، ۲۵ نفر با اتهام «قتل» اعدام شده‌اند و اتهام ۳ مورد نیز نامعلوم مانده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*