به گزارش رسانک، روز گذشته ۷ خرداد ماه ۱۴۰۴، یک نوجوان بلوچ پس از تحمل یک سال و شش ماه بازداشت در زندان مرکزی زاهدان، با تودیع قرار وثیقه آزاد شد. آزادی این نوجوان در حالی صورت گرفته که بازداشت طولانیمدت او بدون حکم قضایی و با اتهامات امنیتی انجام شده و در این مدت مقامات مسئول از رسیدگی شفاف به پرونده خودداری کردهاند.
هویت این نوجوان بلوچ «طارق بنکان» حدوداً ۱۸ ساله، فرزند الیاس، اهل منطقه جکیگور از توابع شهرستان راسک عنوان شده است.
وی در آذرماه ۱۴۰۲ و در حالیکه تنها ۱۷ سال داشته، بههمراه یکی از بستگانش بهنام «عاصف بنکان» در مسیر بازگشت از چابهار به جکیگور و در محدوده برجک چابهار توسط نیروهای لباسشخصی و بدون ارائه حکم قضایی بازداشت شده بود. آنها در حال تردد با یک دستگاه مینیبوس بودند که توقیف و سرنشینان آن بازداشت شدند.
بر اساس این گزارش، طارق با اتهامهایی از جمله «عضویت در گروههای مخالف نظام» و «ارتباط با درگیریهای راسک» تحت بازجویی و پیگرد قرار گرفته است. با وجود آزادی او، همچنان هیچگونه اطلاعی از وضعیت عاصف بنکان، فردی که همزمان با وی بازداشت شده بود، در دست نیست.
Be the first to comment