درخواست کمک فوری از مردم برای نجات دو برادر بلوچ از اعدام؛ مبلغ یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان نیاز است

به گزارش رسانک، امروز جمعه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، دو شهروند بلوچ به نام‌های “جواد بلیده” و “منصور بلیده” که به اتهام “قتل” در دو عملیات مختلف در شهرستان‌های سراوان و چابهار توسط نیروهای نظامی بازداشت شده بودند، در آستانه اعدام قرار دارند. این دو برادر پس از صدور حکم اعدام از سوی دادگاه کیفری یک چابهار، به زندان مرکزی زاهدان منتقل شده‌اند و خانواده آنها از نهادها، فعالان حقوق بشر و مردم درخواست کمک مالی کرده‌اند تا بتوانند مبلغ یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان مورد نظر شاکی پرونده را تأمین کرده و از اعدام این دو نفر جلوگیری کنند.

جواد و منصور بلیده، که هر دو اهل روستای دنسر از توابع شهرستان قصرقند هستند، حدود سه سال پیش توسط نیروهای نظامی در شهرستان‌های سراوان و چابهار بازداشت و به زندان چابهار منتقل شدند. در این مدت، آنها در زندان محبوس بوده‌اند و اخیراً قاضی پرونده، “آرامیده”، حکم اعدام آنان را صادر کرده است. بر اساس این حکم، آنها روز ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۳، به زندان مرکزی از زندان چابهار به زندان مرکزی زاهدان منتقل شده‌اند.

بستگان این دو زندانی از روند دادرسی انتقاد کرده و معتقدند که قاضی پرونده عدالت را رعایت نکرده و برخلاف قوانین حکم اعدام آنها را صادر کرده است. در همین راستا، شاکی پرونده برای دادن رضایت در این مورد مبلغ یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان درخواست کرده است. خانواده این دو برادر به دلیل عدم توانایی در پرداخت این مبلغ، از مردم و فعالان حقوق بشر درخواست کمک مالی کرده‌اند تا از اعدام آنها جلوگیری شود.

برای کمک به نجات این دو برادر از اعدام، خانواده آنها شماره کارت زیر را برای دریافت کمک‌های مالی اعلام کرده‌اند:

شماره کارت:
6037 7015 5944 7245
به نام «رحم‌بی‌بی بلوچی» (مادر این دو جوان)

همچنین، برای هرگونه هماهنگی و پرسش می‌توانید با شماره تلفن خانم «رحم بی‌بی بلوچی» به شماره تلفن
09150237861
یا خبرگزاری رسانک تماس بگیرید.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*