
به گزارش رسانک، روز گذشته ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، نیروهای امنیتی در اقدامی بدون ارائه حکم قضایی، یک شهروند بلوچ را در خیابان چمران، کوچه ۹ و در مقابل منزلش بازداشت و بدون ارائه هیچگونه توضیحی به خانواده یا اطرافیان، وی را به مکان نامعلومی منتقل کردند.
هویت این شهروند بلوچ «یاسر ریگی خاص»، ۳۱ ساله، فرزند حاجی بنیاد و اهل زاهدان عنوان شده است.
به گفته منابع رسانک، این شهروند در زمان بازداشت مقابل منزل خود بوده و نیروهای امنیتی بدون نشان دادن هرگونه حکم قضایی و بدون بیان علت بازداشت، او را با خود بردهاند. این اقدام که با خشونت و بدون رعایت اصول قانونی همراه بوده، موجب نگرانی جدی خانواده و اهالی محل شده است.
خانواده یاسر ریگی خاص از زمان بازداشت تاکنون تلاشهای بسیاری برای پیگیری وضعیت او انجام دادهاند، اما هیچگونه پاسخ روشنی از سوی نهادهای مسئول دریافت نکردهاند و همچنان از محل نگهداری، اتهام احتمالی و وضعیت سلامتی وی اطلاعی در دست نیست.
Be the first to comment