
به گزارش رسانک، روز دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، یکی از دو شهروند کارگر بلوچ که در ۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ توسط نیروهای امنیتی در روستای دوستکو واقع در بخش حرا از توابع شهرستان قشم بازداشت و سپس به زندان مرکزی زاهدان منتقل شده بود، پس از ۳۴ روز تحمل حبس از زندان مرکزی زاهدان آزاد شد.
هویت این شهروند، «احمد برم»، حدودا ۲۱ ساله، فرزند عبدالصمد و اهل روستای جکیگور از توابع شهرستان راسک میباشد که به همراه یک نوجوان به نام «یوسف رسانه»، ۱۶ ساله، فرزند دین محمد و اهل روستای فیروزآباد راسک بازداشت شده بود.
بر اساس این گزارش، یوسف رسانه هم پس از بازداشت به زندان مرکزی زاهدان منتقل شده و همچنان در بلاتکلیفی در این زندان بسر می برد.
گفتنی است که بازداشت این شهروندان حوالی ساعت ۱۷:۰۰ با حضور دستکم هشت خودروی سواری با پلاکهای شخصی، از جمله دو خودرو با پلاک استان بلوچستان و سیستان مربوط به شهرستانهای چابهار و ایرانشهر، انجام شده است. نیروهای امنیتی بدون ارائه هرگونه حکم قضایی، این دو کارگر بلوچ را از محل اقامتشان در روستای دوستکو بازداشت کرده بودند.
تا لحظه تنظیم این خبر، از علت بازداشت، اتهامات مطرحشده علیه این دو نفر اطلاعی در دست نیست.
Be the first to comment