مرخصی پنج‌روزه “پیمان کهرازهی” زندانی سیاسی بلوچ با قید وثیقه میلیاردی

به گزارش رسانک، روز سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، یک زندانی سیاسی بلوچ با تودیع وثیقه هشت میلیاردی به مدت پنج روز به مرخصی اعزام شد.

هویت این زندانی سیاسی بلوچ “پیمان کهرازهی”، فرزند الله‌یار، متولد ۱۳۷۰، متاهل، دارای فرزند و ساکن زاهدان عنوان شده است.

گفتنی است پیمان در تاریخ ۱۷ مرداد ماه سال ۱۳۹۹، توسط ماموران اداره اطلاعات در محور میرجاوه به زاهدان بازداشت و پس از شکنجه و آزار و اذیت به ۱۰ سال زندان محکوم شد.

این شهروند بلوچ به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «هواداری از گروه های مسلح مخالف جمهوری اسلامی» محکوم به ۱۰ سال زندان شده است.

این زندانی سیاسی بلوچ در مدت زمان بازداشت، سه ماه در سلول انفرادی مورد شکنجه ماموران اداره اطلاعات قرار داشته است.

لازم به ذکر است تنها دلیل محکومیت پیمان کهرازهی، حضور او در منزل یکی از بستگان خود در یکی از محله‌های زاهدان در روزی است که در آن محل انفجاری رخ داده بود. در حالی‌ که هیچ مدرک یا سند مستقلی که نقش او را در این حادثه اثبات کند، در پرونده ارائه نشده است و قاضی دادگاه با عدم توجه به دفاعیات وکیل وی و عدم اثبات جرم، این زندانی سیاسی بلوچ را به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم کرده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*