نصب بنر تبریک عید فطر به مولوی عبدالحمید توسط مردم در زاهدان

به گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۱۰ فروردین‌ ماه ۱۴۰۴، یک روز مانده به عید فطر، شماری از شهروندان بلوچ درخیابان کوثر واقع در منطقه بازار مشترک شهر زاهدان با نصب بنری، عید فطر را به مولوی عبدالحمید تبریک گفتند.

بر روی این بنر که به زبان بلوچی نوشته شده، آمده است: «کربان پتی حندگان شیخ، تی عید مبارک بیت بابا جان» (فدای خنده‌های تو ای شیخ، عیدت مبارک باد پدر جان).

مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی در جریان خیزش مردمی علیه جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۱ و ادامه آن تاکنون، به‌عنوان یکی از حامیان مردم در سراسر ایران شناخته شده و در کنار آنان ایستاده است. این امر باعث افزایش سطح محبوبیت او در میان مردم شده است.

گفتنی است که نهادهای امنیتی، به‌ویژه اطلاعات سپاه، با دریافت بودجه‌های مشخص، پروژه‌های هدفمندی را برای تخریب چهره اجتماعی و مذهبی مولوی عبدالحمید دنبال می‌کنند. با این حال، مردم ایران و به‌ویژه شهروندان بلوچ نشان داده‌اند که این تلاش‌ها تأثیری بر جایگاه اجتماعی او ندارد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*