به گزارش رسانک، بامداد امروز شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۴، پس از بیش از ۳۸ ساعت جستجو، پیکر بیجان کودک ۱۰ ساله افغان که در روستای ناصرآباد شهرستان سب و سوران به داخل چاه عمیق سقوط کرده بود، با رؤیت شدن پیکر بی جان او توسط دوربین اعزامی به داخل چاه جان باختن او تایید شد.
این کودک با هویت “صیدالله”، فرزند نورمحمد، ظهر روز پنجشنبه ۳۰ اسفند ماه ۱۴۰۳، حوالی ساعت ۱۲:۰۰ ظهر درون چاهی با عمق ۲۰۰ متر و قطر نیم متر سقوط کرد. علیرغم تلاشهای بیوقفه نیروهای امدادی و مردم محلی، به دلیل عمق زیاد، تنگی دهانه چاه و نبود تجهیزات لازم، امکان بیرون کشیدن او فراهم نشد. سرانجام، دوربین اعزامی به داخل چاه، پیکر بیجان او را ثبت کرد.
با توجه به شرایط دشوار، خانواده و بزرگان محلی تصمیم گرفتند که پیکر صیدالله در داخلی چاهی که سقوط کرده دفن و مراسم تشییع پیکر او نیز صبح شنبه ساعت ۱۰:۰۰ در همانجا برگزار شود.
این حادثه تلخ، ضعف امکانات امدادی در بلوچستان را آشکار ساخت؛ جایی که نبود حداقل تجهیزات نجات، تلاشها برای حفظ جان انسانها را بینتیجه میگذارد.
(توضیح: ویدئوی همراه گزارش، لحظه رؤیت کودک در درون چاه را نشان میدهد.)
Be the first to comment