
به گزارش رسانک، امروز جمعه ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۳، مولوی عبدالحمید، امام جمعه زاهدان، در مراسم نماز جمعه زاهدان، با اشاره به شکایتها و گزارشهایی از برخوردهای نامناسب با زندانیان در بازداشتگاههای اهواز، شکنجه و برخورد تحقیرآمیز با بازداشتیها را بر خلاف دین اسلام و اخلاق انسانی دانست و از مسئولان خواست به وضعیت مردم اهواز رسیدگی کنند.
امام جمعه زاهدان همچنین افزود: “شکنجۀ زندانیها و برخورد نامناسب و تحقیرآمیز بر خلاف دین اسلام و اخلاق انسانی است. مدت زیادی است که از بازداشتگاههای اهواز شکایت میرسد که با زندانیهای عقیدتی و سیاسی رفتار خوبی صورت نمیگیرد و با آنها بدرفتاری شده است. البته ما از زندانیهایی که احتمالا به اتهام عضویت در یک گروه یا تخریب در زندان هستند دفاع نمیکنیم، بلکه تاکید ما بر خوشرفتاری با زندانیان است. اسیر و زندانی متعلق به هر گروهی که باشد وقتی اسیر شده است، باید ماموران و مسئولان و دستگاههای قضایی و امنیتی با اخلاق نیک با او رفتار کنند و برخورد خشن نداشته باشند.”
وی همچنین در بخشی دیگر از خطبه ها گفت: “بعضی گزارشها حاکی از آن است که در برخی موارد همسر و اعضای خانوادۀ زندانی هم بازداشت شده است، در حالی که این افراد هیچ نقشی نداشتهاند. لذا نباید زنان و فرزندان زندانیها اسیر شوند. حکایت شده که یکی از زنان در زندان، زایمان کرده و فرزندش را بعد از هر مدتی نزدش میآورند تا او را ببیند و این زن گفته که این لحظه بهترین لحظۀ زندگیاش است.”
مولوی عبدالحمید همچنین ادامه داد: “اهواز یکی از استانهای زرخیز کشور است. به مسئولان کشور توصیه میکنم که مردم عزیز اهواز را مورد توجه قرار دهند. زیرساختهای اهواز را بسازید. زندانیهایی را که مدت مدیدی است در زندان هستند و شاید در این مدت در آنها تغییر و تحولی آمده است، آزاد کنید. برخی از علما و دانشگاهیان در زندان هستند. توصیۀ ما آن است که تمام زندانیان سیاسی، اعم از زنان و مردان را آزاد کنید. باید زندانیهای سیاسی را آزاد کنیم و حرفشان را بشنویم و اگر در موضوعی اشتباه میکنند با دلیل و منطق آنها را قانع کنیم.”
امامجمعه زاهدان در ادامه از «افزایش اعدامها» ابراز تاسف کرد و گفت: “متاسفانه اخیرا اعدامها افزایش یافته است. برای ما بسیار سخت است که مردم دیگر کشورها بگویند ایرانیها هموطنان خودشان را میکُشند. لذا در ماه مبارک رمضان باید برای زندانیان تخفیف قایل شوید. نیاز است در قوانین سختگیرانه نیز تجدیدنظر شود.
ایشان خاطرنشان ساختند: ما دلسوز همه هستیم و این حرفها را از روی خیرخواهی و دلسوزی میگوییم، زیرا میدانیم و یقین داریم که بعضی رفتارها و عملکردها و حکمهایی که صادر میشوند در روز قیامت و صحرای محشر مواخذه و بازخواست دارند.“
Be the first to comment