به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ماه ۱۴۰۳، سومین روز ناپدید شدن یک شهروند بلوچ اهل روستای کلاته فیضآباد استان مشهد است و با گذشت ۷۲ ساعت از مفقود شدن او در رودخانه کشفرود، جستوجوی بینتیجه مردم در نبود نیروهای امدادی و امدادگری و نهادهای مسئول روستا همچنان ادامه دارد.
هویت این شهروند بلوچ “ظاهر براهویی” ۶۵ ساله، معروف به ملا ظاهر اهل روستای کلاته فیضآباد استان خراسان عنوان شده است.
گفتنی است که ظاهر صبح دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ ناپدید شده و آخرینبار کنار رود کشفرود دیده شده است. اهالی روستا وسایل شخصی او از جمله شال و عصایش را کنار رودخانه پیدا کردهاند، اما تا این لحظه هیچ اثری از او یافت نشده است.
نیروهای آتشنشانی و هلالاحمر تنها یک روز پس از این حادثه در محل حضور یافته و پس از چند ساعت جستوجو، منطقه را ترک کردهاند. از آن زمان تاکنون، تماسهای مکرر خانواده و اهالی روستا برای دریافت کمک بیپاسخ مانده است.
روستای کلاته فیضآباد یکی از روستاهای بلوچنشین در مشهد است و مردم در سایه بیتوجهی و تبعیض نهادهای امدادی و مسئولان، مجبورند بدون تجهیزات و امکانات لازم، جستوجو را بهتنهایی ادامه دهند. آنها از مسئولان، رسانهها، نهادهای امدادی و تمام افراد خیرخواه درخواست دارند تا برای اعزام تیمهای جستوجو و تجهیزات لازم اقدامی فوری انجام دهند.
Be the first to comment