طوفان شن و بحران آلودگی هوا در زاهدان؛ تعطیلی ادارات و مدارس در برخی از مناطق بلوچستان

به گزارش رسانک، امروز چهارشنبه ۸ اسفند ماه ۱۴۰۳، ویدئوی دریافتی نشان می‌دهد که وضعیت هوای شهر زاهدان به دلیل طوفان شن و ماسه به‌شدت نامناسب و آلوده شده است. این شرایط بحرانی، زندگی روزمره شهروندان را مختل کرده و موجب کاهش دید افقی در مناطق مختلف شده است.

همچنین، در پی بحران انرژی در ایران، دولت جمهوری اسلامی ایران بسیاری از ادارات و مدارس مناطق مختلف بلوچستان را تعطیل کرده است.

گفتنی است که منشأ اصلی طوفان‌های شن در این منطقه، خشک شدن تالاب بین‌المللی هامون است؛ تالابی که جمهوری اسلامی طی سال‌های اخیر نه‌تنها موفق به تأمین حقابه آن نشده، بلکه هیچ تلاشی جدی نیز در این زمینه انجام نداده است. خشک شدن این تالاب، منطقه را به یک کویر وسیع و منبعی برای گسترش شن‌های روان تبدیل کرده که تهدیدی جدی برای محیط زیست و زندگی مردم بلوچستان محسوب می‌شود.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*