فوت یک دانش‌آموز شانزده ساله در پی مشاجره و درگیری در کلاس درس در چابهار

به گزارش رسانک، روز چهارشنبه ۱۷ بهمن‌ ماه ۱۴۰۳، یک دانش‌آموز بلوچ که کلاس دهم در هنرستان فاروق اعظم مشغول تحصیل بود، بر اثر مشاجره و درگیری با یکی از همکلاسی‌های خود در کلاس درس، دچار حادثه شده و جان خود را از دست داده است.

هویت این دانش‌آموز جان‌باخته، “مبین هوت”، ۱۶ ساله، فرزند عبدالاحد، اهل روستای ماندیرو واقع در بخش پلان از توابع شهرستان چابهار و ساکن منطقه زیباشهر چابهار عنوان شده است.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، حوالی ساعت ۱۰ صبح، در جریان یک درگیری لفظی و مشاجره بین دو دانش‌آموز در کلاس درس، مبین هوت بر اثر هُل دادن توسط همکلاسی‌اش، تعادل خود را از دست داده و با شدت به زمین برخورد کرده که منجر به جان‌ باختن او شده است.

این حادثه در حال حاضر در پلیس آگاهی و پزشکی قانونی چابهار تحت بررسی قرار گرفته و جسد این دانش‌آموز پس از آنکه ساعاتی در سردخانه بیمارستان نگهداری شده امروز پنجشنبه ۱۸ بهمن ماه به خانواده‌اش تحویل داده شده و قرار است ساعت ۱۶ مراسم تشییع پیکر وی در روستای ماندیرو برگزار شود.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*