موج تازه اعتراضات در بلوچستان بدنبال تداوم ربایش و ناپدیدسازی قهری شهروندان بلوچ توسط ارتش پاکستان

به گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۳، بدنبال تداوم ربایش، قتل و ناپدیدسازی قهری شهروندان و فعالان بلوچ توسط ارتش پاکستان، موج تازه‌ای از اعتراضات در نقاط مختلف بلوچستان در حال شکل گیری است و در برخی مناطق معترضان اقدام به تجمع و مسدود کردن محورهای مواصلاتی کرده‌اند.

این اعتراضات پس از آن بار دیگر در حال اوج گرفتن است که یک شهروند بلوچ در منطقه تربت با نام “زبیر بلوچ” در چند روز گذشته پس از یورش نیروهای امنیتی رژیم جمهوری اسلامی پاکستان به منزلش ربوده شده و ناپدیدسازی قهری کرده است.

گفته می‌شود که فردا دوشنبه ۱۰ دی ماه، در محل “دهرنا” یک راهپیمایی اعتراضی برگزار خواهد شد. همچنین در حال حاضر، در شهر هب و در محل شاه پمپ تجمع اعتراضی ادامه دارد.

کمیته “بلوچ یکجهتی” (همبستگی بلوچ) از مردم بلوچ ساکن مناطق نزدیک و تمامی افرادی که درد انسانیت را حس می‌کنند، درخواست کرده که در این سرمای شدید در کنار خانواده غم‌زده بایستند و وظیفه انسانی و ملی خود را به انجام رسانند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*