مجروح شدن دستکم هشت نفر در میرجاوه بدنبال درگیری ایجاد شده توسط “مصطفی محامی”، نماینده علی خامنه‌ای

به گزارش رسانک، شامگاه گذشته ۸ دی ماه ۱۴۰۳، در پی ایجاد اختلاف و دودستگی بین مردم در شهرستان میرجاوه توسط “مصطفی محامی”، نماینده علی خامنه‌ای در بلوچستان جمهوری اسلامی ایران برای امامت نماز جمعه در مسجد جامع میرجاوه، دستکم ۸ تن در پی درگیری بر سر امامت نماز عشاء با استفاده از سلاح سرد زخمی شدند.

هویت شهروندان زخمی شده، “ثناءالله مرادزهی” ۲۰ ساله و از طلاب مدرسه علی ابن ابی طالب میرجاوه، “راشد و مسلم نتوزهی” (ریگی) فرزندان مولوی انور، “فرهان نتوزهی” فرزند حسن خان، “ناصر نتوزهی” فرزند مراد، “محمد نتوزهی” فرزند جلال، “امیرمحمد گنگوزهی” از طلاب مدرسه دینی علی ابن ابی طالب و “محمد گمشادزهی” عنوان شده است.

گفته می‌شود که مولوی انور ریگی که به عنوان امام جمعه مسجد جامع میرجاوه از سوی حکومت منصوب شده، برای امامت نماز عشاء به مسجد جامع رفته که با مخالفت طلاب و سایر نمازگزاران روبرو شده است.

بر اساس ویدئوی ضبط شده توسط دوربین مداربسته، مولوی انور ریگی (نتوزهی) که اخیرا علیرغم مخالفت اهالی منطقه توسط مصطفی محامی به عنوان امام جمعه حکومتی در میرجاوه منصوب شده، قصد امامت نماز عشا را داشته که اکثریت نمازگزاران به وی اقتدا نکرده و مسجد را ترک کردند و یکی از شهروندان به مولوی انور گفته که شما تنها اجازه امامت در نماز جمعه از سوی حکومت را دارید که این امر سبب درگیری شده است.

طلاب و نمازگزاران به وی اعلام کرده‌اند که تنها امامت نماز جمعه را که از سوی حکومت منصوب شده، می تواند ادا کند که این امر موجب خشم و ناراحتی مولوی انور شده و فرزند وی راشد با چاقو به طلاب حمله کرده و پس از این حمله که منجر به زخمی شدن دو تن از طلاب شده، وی به همراه فرهان که از همراهان وی بوده اقدام به خودزنی کردند.

این اختلافات پس از آن آغاز شد که مولوی “عبدالقهار میربلوچزهی”، امام جمعه مردمی میرجاوه توسط دادسرای روحانیت زاهدان در تاریخ ۱۷ آبان ماه سال جاری، احضار، بازداشت و از امامت جمعه عزل شد و مولوی “انور ریگی” به عنوان امام جمعه میرجاوه منصوب گشت و این انتصاب باعث اعتراض شهروندان میرجاوه شد.

لازم به ذکر است که مردم در بلوچستان به امامان جمعه‌ای که توسط رژیم جمهوری اسلامی ایران به این سمت منصوب می‌شوند اطمینان ندارند و علیرغم تلاش بیش از یک دهه‌ای حاکمیت برای عادی کردن این امر تاکنون مردم بدلیل اینکه معتقدند “امام جمعه حکومتی” نمی‌تواند درد مردم را بیان کرده و بی طرف باشد، بنابراین صلاحیت امامت جمعه نخواهد داشت.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*