بی‌خبری و ناپدید شدن یک شهروند بلوچ فاقد شناسنامه پس از بازداشت و رد مرز به افغانستان در زاهدان

به گزارش رسانک، یک شهروند بلوچ فاقد شناسنامه که در تاریخ ۹ آذر ماه ۱۴۰۳ توسط نیروهای نظامی در زاهدان بازداشت شده و بدون اطلاع خانواده به کشور افغانستان رد مرز شده است، با گذشت ۲۶ روز از این اتفاق، سرنوشت وی همچنان نامشخص است و خانواده‌اش نگران وضعیت او هستند.

هویت این شهروند «خلیل براهویی» فرزند حسین و اهل زاهدان عنوان شده است.

خلیل در تاریخ ۹ آذر ماه در سطح شهر زاهدان توسط نیروهای نظامی بازداشت و به اردوگاه الغدیر زاهدان منتقل شد. علیرغم داشتن پرونده تشکیل شناسنامه، وی بدون اطلاع خانواده به افغانستان فرستاده شد. تلاش‌های خانواده برای دریافت پاسخ از نهادهای نظامی و دولتی مرتبط تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

با پیگیری‌های مکرر خانواده این شهروند، مسئولان اردوگاه الغدیر اعلام کرده‌اند که شخصی با این مشخصات پس از بازداشت، به عنوان اتباع بیگانه به اردوگاه تحویل داده شده و سپس به همراه سایر اتباع افغانستان به این کشور منتقل شده است.

لازم به ذکر است که رفتارهای سلیقه‌ای و غیرقانونی نیروهای نظامی در بلوچستان طی سال‌های اخیر باعث شده تا بسیاری از شهروندان بلوچ اعم فاقد شناسنامه و دارای شناسنامه تحت عنوان اتباع بیگانه در شهر‌های مختلف کشور بازداشت و رد مرز شوند که تعداد زیادی از آنها با مشکلات مختلفی جهت ورود به کشور و‌ پيوستن مجدد به خانواده مواجه می‌شوند و مواردی نیز وجود داشته که هنگام گذشتن از مرز مورد هدف تیراندازی مستقیم نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته و کشته شده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*