ویدئوی دیگری از لحظات پس از نجات دو سوختبر بلوچ توسط ماهیگیران کشور عمان و انتقال آنها به این کشور

به گزارش رسانک، امروز شنبه ۱ دی ماه ۱۴۰۳، ویدئوی دریافت شده جدید نشان می‌دهد دو سوختبر بلوچ که پس از نقص فنی قایقشان به مدت شش روز در آب‌های آزاد سرگردان بوده و توسط ماهیگیران کشور عمان نجات یافته بودند توسط آنها به این کشور منتقل شده‌ و در صحت کامل به سر می‌برند.

در این ویدئو، این دو نفر با یک شهروند بلوچ ساکن کشور عمان صحبت می‌کنند و گفته می‌شود که از سفارت کشور ایران در شهر مسقط، پایتخت عمان برای بازگشت آنها به بلوچستان کمک خواهند گرفت.

پیش‌تر ویدئویی که توسط ماهیگیران عمانی منتشر شده بود، نشان می‌داد که یکی از این افراد پس از شش روز سرگردانی در آب‌های دریای بلوچستان در وضعیت جسمانی وخیمی قرار دارد اما در ویدئوی کنونی، وضعیت هر دو نفر خوب به نظر می‌رسد.

سوختبری از معدود کارهایی است که بسیاری از شهروندان بلوچ در نقاط مختلف بلوچستان به آن روی آورده‌اند که گاها تیراندازی نیروهای نظامی و امنیتی و همچنین حوادث جاده‌ای و طبیعی جان آنها را تهدید می‌کند.

لازم به ذکر است که تلاش ماهیگیران عمانی برای نجات این دو نفر و انتقالشان به عمان، به عنوان اقدامی انسانی و نجات‌بخش قابل ستایش است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*