به گزارش رسانک، روز دوشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۳، در ادامه فشار بر مولوی عبدالحمید و مجموعه مسجد مکی، مولوی حافظ “اسماعیل ملازایی”، معاون اداری و مالی دارالعلوم مکی زاهدان و داماد مولوی عبدالحمید برای دومین بار طی سه هفته اخیر به دادگاه ویژه روحانیت شعبه زاهدان زیر نظر “موحد راد”، رئیس دادگستری استان بلوچستان و سیستان احضار و تحت بازجویی قرار گرفته است.
در جلسه گذشته دادگاه که در تاریخ ۲ آبان ماه برگزار شده، سه اتهام برای حافظ اسماعیل مطرح شده بود. از جمله این اتهامات “جمعآوری کمک برای حوزه و مسجد مکی از طریق شماره حسابهای شخصی” است. این درحالی است که پس از کشتار جمعه خونین زاهدان و در راستای فشار حداکثری بر مسجد مکی و بستن راههای کمکهای مردمی، چندین شماره حساب مسجد و حوزه دارالعلوم مکی مسدود و یا با مشکل مواجه شدهاند. همچنین سهمیه نفت، گازوییل و آرد که به نرخ دولتی به حوزه مکی داده میشد و حدود چهل خط تلفن ثابت دفاتر مختلف حوزه مسجد مکی نیز قطع شده است.
اتهام دیگری که مطرح شده، “تاسیس درمانگاه داخلی حوزه مکی و درمان اغتشاشگران” معترضان است. درمانگاه داخلی مسجد مکی یک درمانگاه سرپایی با امکانات اولیه است که برای مداوای طلاب مورد استفاده قرار میگیرد و در ایام اعتراضات پس از کشتار جمعه خونین، افراد مجروح برای درمان سرپایی به این مکان انتقال داده میشدند.
اتهام سوم وی “دستور ساختن کلیپ خلاف واقع از جمعه خونین و تبلیغ علیه نظام” است. این اتهام اشاره به مستندی دارد که کانال منتسب به مجموعه مکی به نام “سنی آنلاین” از کشتار جمعه خونین زاهدان تهیه و منتشر کرده بود.
بر اساس این گزارش، اصرار بر پروندهسازی و محاکمه مولوی حافظ اسماعیل جهت فشار بر مجموعه مسجد مکی و مولوی عبدالحمید، توسط شورای راهبردی استان بلوچستان و فشار و نفوذ شورای مذکور در تهران صورت گرفته است. شورای راهبردی بلوچستان و سیستان متشکل از نماینده ولی فقیه در استان (مصطفی محامی)، استاندار، فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق، رئیس کل دادگستری و مدیر کل اطلاعات استان است.
لازم به ذکر است که پیش از این مولوی محمد ذاکریفر، از کارکنان مجموعه مسجد مکی نیز چندین بار به ستاد خبری اداره اطلاعات زاهدان و یک بار به دادگاه ویژه روحانیت شعبه زاهدان احضار و بازجویی و تحت فشار قرار گرفته که در حوزه مسجد مکی فعالیت نکند و آنجا را ترک کند. اتهاماتی که به مولوی ذاکری وارد شده عبارتند از: “مشارکت در تأسیس درمانگاه داخلی حوزه مسجد مکی”، “درمان اغتشاشگران”، “مصاحبه با مجروحان و خانواده جانباختگان جمعه خونین و انتشار آن در سنیآنلاین” و “تبلیغ علیه نظام”.
Be the first to comment