نابودی پانزده درخت خرما در مدرسه المهدی روستای میتگان شهرستان سرباز

به گزارش رسانک، امروز جمعه ۱ آبان‌ماه ۱۴۰۵، یک فرد ناشناس با ریختن نفت بر تاج ۱۵ درخت خرما در محوطه مدرسه المهدی روستای میتگان از توابع شهرستان سرباز، موجب خشک شدن و نابودی این درختان شده است.

درختان خرما بخشی از فضای سبز مدرسه به شمار می‌روند و علاوه بر ایجاد سایه و بهبود شرایط محیطی، در کاهش گرمای محوطه و فراهم کردن محیطی مناسب‌تر برای حضور و فعالیت دانش‌آموزان نقش دارند. وجود فضای سبز در مدارس، به‌ویژه در مناطق گرمسیری بلوچستان، اهمیت زیادی دارد و می‌تواند در بهبود کیفیت محیط آموزشی، افزایش نشاط دانش‌آموزان و تقویت حس مسئولیت‌پذیری آنان در قبال طبیعت مؤثر باشد.

از بین بردن این درختان، علاوه بر تحمیل خسارت به محیط آموزشی، زحمات افرادی را که برای حفظ و نگهداری فضای سبز مدرسه تلاش کرده‌اند، از بین برده و دانش‌آموزان را از مزایای حضور در محیطی سرسبز محروم کرده است.

با توجه به استفاده از نفت برای آسیب رساندن به درختان، ضروری است مسئولان آموزش‌وپرورش شهرستان سرباز و نهادهای امنیتی و انتظامی، موضوع را به‌صورت جدی پیگیری کرده و با بررسی شواهد موجود، اظهارات مسئولان و کارکنان مدرسه و سایر سرنخ‌های احتمالی، نسبت به شناسایی فرد عامل و روشن شدن انگیزه این اقدام اقدام کنند.

همچنین انتظار می‌رود مسئولان مربوطه ضمن بررسی میزان خسارت واردشده، برای احیای فضای سبز مدرسه و جایگزینی درختان آسیب‌دیده برنامه‌ریزی کنند تا دانش‌آموزان از داشتن محیطی سالم، سرسبز و مناسب برای تحصیل محروم نمانند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


سیزده − پنج =