نگرانی والدین از وضعیت ناایمن مدرسه سروش در سراوان؛ سقف مدرسه در آستانه ریزش است

به گزارش رسانک، امروز جمعه ۱ آبان‌ماه ۱۴۰۵، ویدئوی دریافتی از شهر سراوان نشان می‌دهد که مدرسه سروش در وضعیت نامناسب و ناایمن قرار دارد و سقف آن در حال ریزش است. همچنین در این ویدئو دیده می‌شود که بخشی از دیوار مدرسه هنوز تکمیل نشده است.

این وضعیت در حالی ادامه دارد که یک ماه از آغاز سال تحصیلی جدید گذشته و دانش‌آموزان در این مدرسه حضور دارند؛ موضوعی که نگرانی والدین و شهروندان را درباره احتمال وقوع حادثه و به خطر افتادن سلامت دانش‌آموزان افزایش داده است.

والدین و شهروندان با ابراز نگرانی از وضعیت ایمنی مدرسه سروش، از مسئولان آموزش‌وپرورش و نهادهای مربوطه خواسته‌اند هرچه سریع‌تر برای بررسی وضعیت ساختمان، ایمن‌سازی مدرسه و تکمیل بخش‌های ناتمام آن اقدام کنند تا از وقوع حوادث احتمالی و به خطر افتادن جان دانش‌آموزان جلوگیری شود.

(توضیح: ویدئو صدا ندارد.)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


هجده − 11 =