
به گزارش رسانک، امروز جمعه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۵، یک ریشسفید و معتمد محلی بلوچ پس از بازگشت از نماز جمعه در منطقه چاهجمال شهرستان ایرانشهر هدف تیراندازی افراد مسلح قرار گرفت و بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داد.
هویت این شهروند بلوچ، «جما شهبخش (قنبرزهی)»، فرزند شهداد، از ریشسفیدان و معتمدان محلی منطقه چاهجمال ایرانشهر توسط رسانک احراز شده است.
به گفته منابع رسانک، دو فرد مسلح با یک دستگاه خودروی پژو پارس به حاجی جما نزدیک شده و به سمت وی تیراندازی کردند. این شهروند بر اثر اصابت گلوله بهشدت مجروح شد و جان خود را از دست داد.
افراد مسلح پس از تیراندازی از محل متواری شدند و تا زمان تنظیم این گزارش، اطلاعاتی درباره هویت آنان و انگیزه این حمله در دست نیست.
لازم به ذکر است که در سال ۲۰۲۵، در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس، دستکم ۴۰۷ شهروند بلوچ کشته یا مجروح شدهاند. از این تعداد، ۲۶۶ نفر جان خود را از دست داده و ۱۴۱ نفر نیز مجروح شدهاند. در میان افراد کشتهشده، دستکم ۸ زن و ۱۶ کودک شناسایی شده و در میان مجروحان، ۶ زن و ۱۵ کودک ثبت شدهاند. مجموع کشتهها و مجروحان از ۴۶۹ نفر در سال ۲۰۲۴ به ۴۰۷ نفر در سال ۲۰۲۵ کاهش یافته که بیانگر کاهش حدود ۱۳ درصدی است.
Be the first to comment