ابهام در تعویض کولر مددجویان بهزیستی چابهار و محروم ماندن برخی خانواده‌ها از دریافت کولر جدید

به گزارش رسانک، امروز سه‌شنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۵، گزارش‌های دریافتی متعدد حاکی از آن است که اداره بهزیستی شهرستان چابهار از شماری از مددجویان تحت پوشش خواسته است کولرهای قدیمی خود را برای دریافت کولر جدید تحویل دهند، اما برخی از این خانواده‌ها پس از مراجعه و تحویل یا آماده‌سازی کولرهای قدیمی، موفق به دریافت کولر جدید نشده‌اند.

به گفته منابع رسانک، اداره بهزیستی با برخی مددجویان تماس گرفته و از آنها خواسته است برای تعویض کولرهای قدیمی و دریافت کولر جدید مراجعه کنند. خانواده‌ها نیز با صرف وقت و پرداخت هزینه رفت‌وآمد به محل اعلام‌شده مراجعه کرده‌اند، اما پس از حضور به آنها گفته شده که کولرهای جدید به پایان رسیده و امکان تحویل دستگاه وجود ندارد.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، این وضعیت موجب سردرگمی و نارضایتی خانواده‌هایی شده است که بر اساس تماس و اعلام خود اداره بهزیستی، برای دریافت کولر جدید اقدام کرده و انتظار داشتند در ازای تحویل کولر قدیمی خود، دستگاه جدید را دریافت کنند.

مددجویان خواستار شفاف‌سازی اداره بهزیستی چابهار درباره تعداد کولرهای اختصاص‌یافته، نحوه اولویت‌بندی خانواده‌ها و علت دعوت از مددجویان برای مراجعه در شرایطی هستند که به گفته آنان، کولرهای جدید پیش از مراجعه آنها به پایان رسیده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × 5 =