ترامپ اگر رژیم ایران در ارتباط با تنگه هرمز «کار بدی انجام دهد» پایان ایران فرا می‌رسد

‌به گزارش رسانک، روز دوشنبه ۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۴، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گفته است که برای ایران از نظر نظامی چیزی دیگر باقی نمانده است و کشورش از برنامه‌ریزی تعیین شده در جنگ با ایران بسیار جلوتر است. وی همچنین تهدید کرده که اگر رژیم ایران در ارتباط با تنگه هرمز «کار بدی انجام دهد» پایان ایران فرا برسد و گفته است: «دیگر چنین نامی (ایران) را نخواهید شنید». او همچنین گفت که به تصرف این تنگه می‌اندیشد.

آقای ترامپ به خبرنگار سی‌بی‌‌اس، شریک تجاری بی‌بی‌سی، گفت: «فکر می‌کنم جنگ تقریبا کامل شده است. آن‌ها (ایرانی‌ها) دیگر نیروی دریایی ندارند، ارتباطات ندارند، نیروی هوایی ندارند. موشک‌هایشان پراکنده شده و از بین رفته‌اند. پهپادهایشان در همه‌جا منهدم می‌شوند، حتی مراکز تولید پهپادشان (نیز از بین رفته است). اگر نگاه کنید، چیزی برایشان باقی نمانده است. از نظر نظامی چیزی باقی نمانده است.»

خبرنگار سی‌بی‌اس به سخنان آقای ترامپ که پیشتر گفته بود جنگ ۴ تا ۵ هفته طول خواهد کشید اشاره کرده است و در جواب آن آقای ترامپ گفته است: «ما خیلی جلوتر از برنامه هستیم.» آقای ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگار سی‌بی‌اس که آیا فکر می‌کند جنگ می‌تواند به‌زودی پایان یابد، گفت که او تنها کسی است که درباره زمان پایان جنگ خبر دارد: «نمی‌دانم، بستگی دارد. پایان جنگ (فقط) در ذهن من است، نه در ذهن شخص دیگری.»

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*