سهمیه‌بندی شدید سوخت و افزایش سرسام‌آور قیمت بنزین در بازار آزاد بلوچستان

به‌ گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۱۰ اسفند ماه ۱۴۰۴، در چند روز اخیر جایگاه‌های سوخت در شهرهای مختلف بلوچستان به هر خودرو تنها ۱۰ لیتر بنزین اختصاص می‌دهند و شهروندان برای دریافت همین میزان محدود نیز ساعت‌ها در صف‌های طولانی منتظر می‌مانند.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، این محدودیت ناگهانی باعث اختلال گسترده در ترددهای روزمره، حمل‌ونقل عمومی و فعالیت‌های شغلی مردم شده است. رانندگان تاکسی و خودروهای شخصی می‌گویند با این سهمیه اندک عملاً امکان کار و رفت‌وآمد عادی از آنان سلب شده و بسیاری ناچار به توقف فعالیت خود شده‌اند.

همزمان، هر ۲۰ لیتر بنزین در بازار آزاد با قیمت حدود ۵ میلیون تومان معامله می‌شود؛ رقمی بی‌سابقه که فشار اقتصادی مضاعفی را بر شهروندان بلوچ تحمیل کرده است. برخی منابع محلی از شکل‌گیری شبکه‌های غیررسمی فروش سوخت خبر می‌دهند که در سایه کمبود و نبود نظارت مؤثر فعالیت می‌کنند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*